• «Velger du meg til å selge boligen din, er det jeg som selger boligen din»
  Kundeløfte #1
  Åse Sædberg
  Åse Sædberg

  Tlf:
  90 68 84 94

 • «For å være sikker på at alt er på stell, er din megler tilstede på overtagelsen»
  Kundeløfte #2
  Inger Sædberg Birkenes
  Inger Sædberg Birkenes

  Tlf:
  90 84 17 77

 • «Når du velger oss får du mer enn 50 års erfaring med på kjøpet»
  Kundeløfte #3
  Gustav J. Sædberg
  Gustav J. Sædberg

  Tlf:
  90 78 49 91

 • «Vi garanterer høy kvalitet på salgsverktøy og profesjonelle visninger»
  Kundeløfte #4
  Christian Forum
  Christian Forum

  Tlf:
  91 63 98 63

 • «Når store verdier er involvert, er ryddighet og profesjonalitet en selvfølge»
  Kundeløfte #10
  May Kristin Enevoldsen
  May Kristin Enevoldsen

  Tlf:
  97080101

Referanser
Denne siden vil bli jevnlig oppdatert med fornøyde kunder som har solgt bolig eller fritidseiendom gjennom vårt firma.
False

Referanser

Denne siden vil bli jevnlig oppdatert med fornøyde kunder som har solgt bolig eller fritidseiendom gjennom vårt firma.

 

Dette vil vi gjøre slik at andre potensielle selgere gjerne kan kontakte våre referansekunder for å høre om tilfredshet på våre meglertjenester. Her er en liste med noen av våre mange fornøyde kunder - både kjøpere og selgere - som gjerne kan kontaktes da deres mobilnummer er oppgitt på hver enkelt kunde. Dette er avklart med referansene.

Referansekunde Arild Vindi - mobil 9096 55 01 - selger av hytte Mæbø på Justøya i Lillesand sammen med søsken - solgt med overtagelse juli 2017. Megler: Gustav Sædberg. Stikkord fra kunden: "Etter lang og vanskelig avveining bestemte vi oss for å selge familiehytta vår. Firma Sædberg var et naturlig valg da vi kjente til dette fra før, og spesielt Gustav Sædberg. Vi erfarte fort at dette var et riktig valg. Vi gikk systematisk igjennom alt som måtte til av forberedelser og hva det kostet. Annonsering og visning gikk alt som planlagt. Et par dager før visning hadde vi et tysk par som lenge hadde sett etter ei hytte med sjel, og på visningen, en lørdag, kom 3-4 som alle var interessert. Mandag var hytten solgt. Alt etter det gikk "på skinner" som en erfaren megler gjør det. Oppgjøret til oss tok tid, men det var sommerferie og de statlige myndigheter måtte tildele kjøperne et D-nummer. Dette tok tid, men Gustav Sædberg holdt oss hele tiden underrettet og beklaget sterkt, noe han ikke var herre over. Konklusjonen er at vi varmt anbefaler Gustav Sædberg og Meglerhuset Sædberg. Blir det aktuelt vil vi komme tilbake -garantert". 

Referansekunde Christin Østhassel - mobil 91 77 77 40 - selger av enebolig Odderhei Platå 3 - solgt med overtagelse 30. juni 2017. Megler: Tor Even Kristensen. Noen stikkord fra kunden: "Vi brukte Sædberg v/Tor Even i huskjøp og ved salg av vår bolig. Vi er veldig fornøyd med service og oppfølging. Han var tilgjengelig for spørsmål uansett når på døgnet vi sendte mail eller ringte. Han var ryddig, strukturert og profesjonell gjennom begge prosessene og vil anbefale han på det sterkeste". 

Referansekunde Carl Preben Høegh - mobil 92 02 62 99 - fullmektig for selger bosatt i USA for salg av fritidseiendommen Homborsundveien 190 - solgt med overtagelse 2. august 2017 ved vår megler Gustav Sædberg. Stikkord fra kunden: "Oppdraget ble gjennomført meget greit for oss, ikke minst pga meglers betydelige hjelp i prosessen og meglers tålmodighet med en klient i USA som det var teknisk vanskelig å kommunisere med. Så mange takk for meglers gode hjelp. Dette gjelder også øvrige kollegaer i firmaet".

Referansekunde Stèphane Vildalen - mobil 46 88 27 09 - selger av rekkehus (ut og inn hus) i Freyasdalsveien 48 på Lund - solgt med overtagelse i februar 2017 ved vår megler Tor Even Kristensen: Stikkord fra kunden: "Befaring, takstmann, bilder, visninger og salget skjedde i rask rekkefølge og det var godt koordinert. Megler var meget tilgjengelig, på telefon og mail. Ble godt informert under hele prosessen. Fikk gode råd. Profesjonelt gjennomført fra meglers side. og best av alt - resultatet ble meget bra."

Referansekunde Anne Charlotte Olsen - mobil 95 87 45 12 - kjøper av leilighet i Prestvikveien 36 - kjøpt med overtagelse i juli 2016. Noen stikkord fra kjøper og vår megler Inger Sædberg Birkenes: "Jeg vil takke for meget god oppfølging ved kjøp av leiligheten. Du/dere er i en egen divisjon, utrolig behagelig å samarbeide med dere. Og vi storstrives i leiligheten, den innfrir 100%"

Referansekunder Tone H. og Paul M. Qvalben - mobil 90 06 58 64 (Tone M. Qvalben) - selgere av enebolgi i Hæstadsvingen i Høvåg - solgt med overtagelse 1. november 2016: Noen stikkord fra kunden om megler og firmaet: "Vi valgte Sædberg for å selge vår bolig i Høvåg pga. anbefalinger fra fornøyde kunder. Tor Even Kristensen ble vår megler. Han var ryddig, pålitelig og lett tilgjengelig i hele salgsprosessen. Vi gir han vår beste anbefaling".

Referansekunde Wenche Rosenløw - mobil 41 63 25 17 - selger av enebolig i Rådhusgt. 69 i Kvadraturen - med overtagelse i slutten av august 2016. Her er noen stikkord fra kunden og Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Inger Sædberg Birkenes: "Jeg vil bemerke at dere er faglig dyktige, til å stole på og kjenner deres yrke. At megler er med på visning og overtagelse, og at kontraktsmøtet blir grundig gjennomført er viktig for meg".

Referansekunde Charlotte Romuld Håversen - mobil 90 68 87 61 - selger av 3-roms andelsleilighet Egshaugen 1, 4.etg. med overtagelse september 2016. Noen stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Gustav Sædberg: "Jeg er svært fornøyd med Meglerhuset Sædberg. Det har vært svært profesjelt fra første kontakt til leiligheten ble solgt. Gustav var meget dyktig på visning som bidro til raskt salg av leiligheten - til en pris jeg er fornøyd med. Jeg vil anbefale han og Meglerhuset Sædberg på det varmeste".

Referansekunde Hans Petter Haugen - mobil 90 74 79 08 - solgte sin mors hus i Grønnehaven 4 med overtagelse juni 2016. Noen stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Gustav Sædberg: "Har hatt en runde med annen "leverandør" og virkelig opplevd forskjell på kvalitet. Full pott fra vår side på jobben megler har gjort og oppfølging/info underveis. En ting er å være fornøyd med prisen - men trygghet fra start, til pengene er på konto. MEGET fornøyd med Meglerhuset Sædberg og megler som virkelig seriøs representant for meglerbransjen".

Referansekunder Thor Håversen - mobil 93 42 48 76 - selger av tomannsbolig i Marviksveien 55 A på Lund. Solgt våren 2016. Noen stikkord fra kunden om eiendomsmegler Tor Even Kristensen: "Vi brukte Tor Even Kristensen som megler. Han er ryddig, nøye og kan sitt fag fra A til Å. I en slik prosess er tilgjengelighet et nøkkelord. Han har besvart alle våre henvendelser raskt og på en profesjonell måte. Har vi ikke fått tak i han på telefon, så ringer han alltid tilbake innen kort tid. Han ga oss svært gode råd da vi skulle klargjøre leiligheten for salg. Vi fulgte rådene, og tror at dette bidro til en pris på eiendommen vi er svært godt fornøyd med. Han har en behagelig måte å opptre på, både for oss som selgere, og for de som var interessenter til vår leilighet. Jeg gir han de beste anbefalinger".

Referansekunde Jan Helge Lislevand - mobil 46 93 90 31 - selger av vert.delt bolig i Kvernveien 19 B på Skaugo. Solgt med overtagelse i midten av mars 2016. Noen stikkord fra kunden og Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Gustav Sædberg: "Pålitelig, tilgjengelig, tålmodig, ærlig og profesjonell gjennom hele prosessen".

Referansekunde Åse Vangen - mobil 97 01 94 41 - selger av enebolig Linnkjellveien 5 A i Vågsbygd. Solgt med overtagelse i januar 2016. Her er noen stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg og vår eiendomsmegler Tor Even Kristensen: "Tilgjengelig. Fikk svar på mail og meldinger omtrent uansett når på døgnet vi lurte på noe. Høflig. Ryddig. Fikk forhandlet frem en akseptabel salgssum"

Referansekunde Ole Bernt Hübert - mobil 94 15 22 24 - selger (bostyrer på vegne av sine søsken) av bolighus med tilleggstomt i Torridalsveien 62 på Lund. Solgt med overtagelse i slutten av desember 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi har brukt Meglerhuset Sædberg for andre gang i en salgsprosess og er like fornøyd nå som sist. Vi har helt fra første stund følt oss trygge på at salget har vært i gode hender og at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Gustav Sædberg har vært i bransjen lenge og det merker en straks. Han er profesjonell og en veldig behagelig person å forholde seg til. Han er realistisk og holder det han lover. Han hentet også inn spisskompetanse utenfra for å være sikker på at eiendommens potensiale ble maksimalt utnyttet. Tonen mellom han og oss som selgere har vært preget av en god blanding av alvor og humor. Jeg kan på det sterkeste anbefale Gustav Sædberg og Meglerhuset Sædberg til andre." 

Referansekunde Siv Johannessen - mobil 45 04 40 05 - selger av en flott 3-roms aksjeleilighet i Agder Alle 4, oppgang C - solgt med overtagelse februar 2016. Sitat fra denne selgeren om Meglerhuset Sædberg og vår megler Tor Even Kristensen: "At har gått fint. Effektivt og ryddig. Har hele tiden hatt god oversikt i salgsprosessen og har fått svar på ting jeg har lurt på".

Referansekunde Svein Jordbrudal - mobil 90 64 70 16 - selger av enebolig i Kuholmen på Lund - solgt med overtagelse 1. desember 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi ble anbefalt Sædberg gjennom venner som har benyttet meglerhuset ved flere anledninger. Miljøet og stemningen i kontorlokalene i Markens gate er utrolig fin. Når du kommer inn, så møter du et hyggelig, imøtekommende og serviceinnstilt personale som er rause med kaffe! Meglerhuset Sædberg er ikke opptatt av å være størst, men å levere kvalitet i alle ledd. Rådgivningen vi fikk før huset ble lagt ut for salg, var utrolig nyttig og lærerik. Gjennomføringen av salget og oppfølgingen i etterkant var også veldig profesjonell. Åse Sædberg som var vår eiendomsmegler, vil jeg karakterisere som faglig meget dyktig. Hun jobber grundig og profesjonelt, ikke overfladisk, og hun er hele tiden opptatt av hva som er i min interesse som kunde. Hun er svært kunnskapsrik, har lang erfaring og kjenner markedet veldig godt. Som fagperson jatter hun ikke bare med, men gir meg som oppdragsgiver gode råd, noe som var helt avgjørende for å få til et godt resultat da huset vårt ble solgt. Det å selge huset sitt vil for de fleste av oss bety at vi overlater det meste av det vi eier til en megler. Som kunde opplevde jeg at Åse forvaltet våre eierinteresser på en seriøs og skikkelig måte. Hennes rolle under salgsprosessen ga oss en trygghet som gjorde hussalget til en utrolig fin opplevelse. Åse har også et godt humør og en fin humor, noe som fikk "kjemien" til å stemme perfekt. Jeg vil gi Meglerhuset Sædberg, og Åse Sædberg i særdeleshet, mine beste anbefalinger". 

Referansekunde Øystein Øvstetun - mobil 47 64 05 37 - selger av andelsleilighet i Koboltveien 22 - solgt med overtagelse i starten av november 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg med eiendomsmegler Tor Even Kristensen fremstår som kunnskapsrik, proffesjonell og engasjert. Etter å ha sammenlignet priser fremstår Sædberg som svært konkurransedyktig. Tilbudet fra Sædberg framstod som åpent og ærlig - og gav et oppriktig bilde av den totale kostnaden for hele salget. Min leilighet ble solgt over prisantydning i et eldre borettslag i et dårlig marked. Sædberg samarbeider med en dyktig fotograf og takstmann som utførte jobben sin på en god måte. Jeg vil gjerne anbefale Tor Even Kristensen og kommer til å benytte meg av deres tjenester i fremtiden".

Referansekunde Helge Hovland - 90 62 95 48 - selger av hytte ved Kleppevann i Birkenes kommune - solgt med overtagelse i starten av janur 2016. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Profesjonelle og seriøse i alle ledd. De lever virkelig opp til de 7 verdiene deres: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - Entusiasme. Vi har benyttet oss av Meglerhuset tidligere, da vi solgte en stor enebolig på Tømmerstø og var aldri i tvil om valget av eiendomsmegler når vi ville selge hytta vår. Nå brukte vi eiendomsmegler Tor Even Kristensen som gjorde en super jobb før, under og etter salget. Hytta ble solgt etter første visning til en pris vi var veldig godt fornøyd med. Hytta ble solgt i desember 2015, med overdragelse 5. januar 2016. Tusen takk til Meglerhuset og Kristensen for vel gjennomført salg. Kan virkelig anbefales".

Referansekunde Arild Jacobsen - 97 50 07 02 - selger av enebolig Lerkevegen 60 i Vennesla - solgt med overtagelse i midten av oktober 2015: Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg ved Inger Sædberg Birkenes har gjennomført salgsprosessen av vår bolig på en glitrende profesjonell måte. Her fikk vi god og seriøs veiledning både ved prisfastsettelse av boligen, hvordan vi skulle klargjøre boligen for salg. De benytter dyktige underleverandører i forbindelse med utvikling av salgsprospekt og markedsføring, gir god oppfølging før visning, profesjonell gjennomgføring av både visning og til slutt salget - der både jeg som selger av boligen og kjøper ble godt ivaretatt. Under hele oppgjørsprosessen ble vi fortløpende holdt orientert og veiledet om utviklingen - alt 100 % effektivt og presist levert. Min erfaring er at Meglerhuset er en faglig dyktig og seriøs samarbeidspartner - også som yter høy grad av service. Dette kan de !".

Referansekunde Anne Lise Flåt - mobil 90 86 06 26 og Solveig Hestø - mobil 95 25 49 24 - selgere av bolig i Eidshaven 33 - solgt med overtagelse i slutten av juni 2015: Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi hadde en gjennomgang med 3 einedomsfirmaer før vi valgte Åse Sædberg som megler. Dette var blant annet fordi hun var tillitsvekkende, gav en god pris på huset, hadde god kunnskap om markedet og at prospekter som ble vist (av andre eiendommer) falt i smak. Gjennom hele prosessen ble vi fulgt godt opp, og Åse var optimistisk og positiv gjennom hele prosessen. Med hjelp fra megler fikk vi også det vi ville ha for huset, og salgsprosessen med nye eiere var profesjonelt og hyggelig gjennomført, og oppgjøret kom raskt. Vi vil anbefale Meglerhuset Sædberg (og spesielt Åse) til andre som skal selge sin bolig".

Referansekunde Eivind Bue - mobil 41 93 16 01 - selger av stor leilighet i Odinsgate 12 på Lund - solgt med overtagelse i slutten av mai 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg leverer tvers igjennom, er ryddige og ærlige gjennom hele salgsprosessen. Vi har både kjøpt, solgt og fått verditakster via Åse Sædberg og anbefaler henne på det varmeste".  

Referansekunde Bjørn-Vidar Frogner Andersen- mobil 91 17 69 59 - selger av rekkehus Kongsgård Alle 43 D - solgt med overtagelse i slutten av juli 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi kjøpte før vi solgte, derfor var det viktig for oss at salget foregikk hurtig og ryddig. Vi kontaktet flere meglerhus som vi visste hadde et god renommè. Vår opplevelse var at fra første møte til handelen var gjennomført, ble fulgt opp. Vi følge oss ivaretatt og at vi var i trygge hender".

Referansekunde Harald Nøkland - mobil 99 59 95 12 -selger av andelsleilighet Kristian 4.desgt. 82 C - solgt med overtagelse i slutten av juli 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi er meget godt fornøyd med å ha valgt Tor Even Kristensen som megler ved salg av vår leilighet. Han fremstod som en hyggelig, profesjonell og seriøs megler på våre vegne. Vi satte ekstra stor pris på at han gjennomførte visningen selv, og var med på overtagelsesmøte".

Referansekunde Kjell Tønnesland - mobil 91 57 57 97 - selger av enebolig Vardåsveien 107 på Søm - solgt med overtagelse i slutten av juli 2015. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Tusen takk igjen for et flott samarbeid. Takk for veiledning og gode råd i hele prosessen og vi har hele tiden blitt ivaretatt og fulgt opp på en trygg og fin måte. Etter å ha benyttet oss av meglertjenester med Inger flere ganger hos Meglerhuset Sædberg, er vi som alltid, veldig fornøyd med både kjøp og salg av eiendom. Kan på det varmeste anbefale megler Inger Sædberg Birkenes til venner og bekjente".

Referansekunde Erik Andreas Torkildsen (på vegne av han selv og hans søsken) - mobil 92 60 12 20 - selger av boligtomt i Bergstien 6 A - solgt med overtagelse i juli 2015. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg solgte sommeren 2015 en tomt på vegne av meg og mine søsken. Meglerhuset Sædberg gav oss gode råd og veiledning underveis i prosessen. Vi opplevde at Meglerhuset Sædberg hadde god innsikt i markedet og fikk solgt tomten gjennom en god og ryddig prosess".

Referansekunde Eva Stiansen - mobil 41 30 10 59 - selger av leilighet i Skuteveien 6 C og kjøper av leilighet i Torsbyveien 3 C i Vennesla - kjøpt og solgt med overtagelser i juni 2015. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Takk for fint samarbeid, og jeg anbefaler Sædberg videre, og vil gjerne bruke dere ved en senere anledning".

Referansekunde Tina Nordby - mobil 92 46 99 82 - selger av leilighet i Kobberveien 12 og kjøper av bolig i Moneheia 32 B - kjøpt og solgt med overtagelser i juni 2015. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Tusen takk for et flott samarbeid. Vi er veldig fornøyd med både kjøp og salg av eiendom. Kan på det varmeste anbefale megler Inger Sædberg Birkenes til venner og bekjente".

Referansekunde Bykle Kommune v/personalsjef Liv Hilde Holm - mobil 90 61 02 15 - selger av hytte Skjærbommen 109 på Sodefjed - solgt med overtagelse 19. juni 2015. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg med meklar Tor Even Kristensen har utført vårt salgsoppdrag proffesjonelt, ryddig og effektivt. Heile prosessen blei opplevd som god. Han var lett tilgjengeleg, informerte undervegs og kunne svare på dei spørsmåla vi hadde. I tillegg var han både hyggeleg og sympatisk. Vi er svært nøgd med jobben som er gjort".

Referansekunde Sonja og Ernst Aukland - mobil 90861377 (Ernst) - selger av leilighet Kjøita 28 - solgt med overtagelse 1. juli 2015. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg har utført dette salgsoppdraget meget profesjonelt og effektivt, der hvert trinn i prosessen har vært nøye planlagt og gjennomført av ansvarlig megler Gustav Sædberg. Fra inngåelse av avtale, provuksjon av forbilledlige salgsdokumenter, visning, og frem til salgsoverlevering, har megler brukt tiden meget effektivt. Den trygghetvi som kunde sitter med under prosessen er meget viktig, og der sluttresultatet for oppdragsgiver i dette salget er betryggende. Den er faring som Meglerhuset Sædberg besitter vises tydelig i gjennomføringen av salget. Meglerhuset, med en meget engasjert og profesjonell megler Gustav Sædberg i dette oppdraget, kan anbefales på det sterkeste".

Referansekunde Ellen Margrethe Seyffarth - 94 00 90 04 - selger av leilighet Urdsvei 8 G på Lund - overtagelse slutten av juni 2014. Stikkord fra kunden omg Meglerhuset Sædberg: "Jeg var fornøyd med hele prosessen, alt i fra A til Å. Prosessen var profesjonell, oppfølgingen var bra og som selger vil jeg gjerne anbefale megler Tor Even Kristensen. Ville vært trygg på å kjøpe hus via Meglerhuset Sædberg".

Referansekunde Tor Øyvind Stumpf - 41 65 75 79 - selger av 2-roms leilighet i Kobberveien 11 - overtagelse august 2014. Stikkord fra kunde om Meglerhuset Sædberg: "Om Meglerhuset Sædberg vil jeg si at salgsprosessen var i de tryggeste hender, alt gikk som planlagt, megler var grundig under befaring og leverte et godt tilbud. Alt gikk etter planen og vi var veldig fornøyde med salget og megleren som gjorde en særdeles god og profesjonell jobb. Oppdraget ble avsluttet med at vi fikk et fordelshefte som i etterkant har spart oss for flere tusen kroner. Sædberg kommer meget godt ut i prissammenligning. Man føler seg trygg på at alle kostnader faktisk er tatt høyde for. Christian Forum opplevde vi som en meget profesjonell megler. Meglerhuset Sædberg anbefales på det varmeste".

Referansekunde Torun Aarsnes - 91 60 63 73 - selger av enebolig Ytre Årsnes i Høvåg - overtagelse juli 2014. Stikkord fra denne kunden om Meglerhuset Sædberg: "Fikk anbefalt Åse Sædberg av en kollega. Dette siste seg og være et meget godt valg. Åse kjente markedet godt, som var viktig for å få en realistisk prisvurdering. Hun gir tett oppfølging og er hyggelig å ha med å gjøre. Avtaler ble meget godt fulgt opp og tatt hånd om gjennom hele salgsprosessen. Oppgjøret kom hurtig og var korrekt. Som selger kan vi gi våre beste anbefaler til Meglerhuset Sædberg".

Referansekunde Eva Dundas - 91 13 43 75 - selger av enebolig Rådyrveien 40 - overtagelse august 2014. Stikkord fra denne kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi opplevde at Meglerhuset var profesjonelt og ryddig. Kunne gi gode råd blant annet i forbindelse med visning. Hyggelig og sympatisk megler. Han kjente markedet godt, dette var viktig for å få en realistisk prisvurdering. Vi fikk tillit til at de ønsket å gjøre en god jobb. Huset ble solgt etter 1 visning."

Referansekunde Terje Møller - 90 98 87 50 - selger av leilighet Kongsgård Allè 5 A - overtagelse juni 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Ved salg av min leilighet i Kongsgård Allè valgte jeg Sædberg og megler Tor Even Kristensen. Dette fordi samme megler tidligere solgte nevnte leilighet til meg. Dette ga med trygghet og visshet om samarbeidet ville bli bra. Lokal kjennskap til både leilighet og område var også en viktig faktor. Sædberg fremstår som en seriøs og pålitelig aktør innen boligsalg".

Referansekunde Fredrik Tønnesen - 92 04 31 11 - selger av enebolig Gimleveien 8 - overtagelse august 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Etter å ha kjøpt gjennom Meglerhuset Sædberg, bestemte vi oss for å prøve samme meglerhus til salg av vår egen bolig i Gimleveien 8 på Lund. Salget foregitt i juli 2014. Gjennom begge prosessene var vi så heldige å ha eiendomsmegler Åse Sædberg til å hjelpe oss. Hun er grundig i sine forberedelser og møter både selger og kjøper på en nøytral og god måte som virkelig skaper tillit. Dette kommer gjennom god solid kompetanse som hun har opparbeidet over flere år i bransjen. Åse viste oss at hun besitter den beste lokalkunnskapen i markedet, hun har en høflig fremtreden som skaper tillit og trygghet for oss som selgere/kjøpere. Hun er veldig tilgjengelig og viser en glød og entusiasme i jobben sin. Vi har solgt flere hus i den senere tid gjennom andre meglere i byen. Ingen kan sammenlignes med Åse Sædberg og den måten vi ble behandlet på, og vi kan gi våre beste anbefalinger".

Referansekunde Aina Stenberg - 97 61 40 39 - selger av leilighet Bokfinkveien 28 D - overtagelse juni 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Profesjonelt, ryddig og nært".

Referansekunde Tone Johannessen - 95 74 72 57 - selger av enebolig St. Hansgate 5 i Kristiansand - overtagelse juli 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg:" Jeg har kjøpt og solgt enebolig ved hjelp av Meglerhuset Sædberg ved Åse Sædberg. Jeg er svært tilfreds og fornøyd med både kjøp og salgsprosess. Dersom noen ber meg anbefale et meglerhuset på Sørlandet er det Meglerhuset Sædberg som blir mitt svar. Det er "ingen over og ingen på siden". Åse Sædberg vil jeg beskrive som en meget dedikert og faglig dyktig megler. Hun møter både kjøper og selger med en svært behagelig atmosfære samtidig som begge parter blir grundig orientert om alle faktum i forbindelse med boligsalget/kjøpet. Jeg vil også påpeke at Meglerhuset Sædberg har levert svært god service gjennom hele salg og kjøpsprosessen, også etter at kjøp og salgsprosessen er avsluttet. Meglerhuset Sædberg har med andre ord eleganse og de lever så absolutt opp til sitt varemerke; Kvalitet."

Referansekunde Robert Vabo - 91 86 77 89 - selger av leilighet Tommelitenvei 9 i Kristiansand - overtagelse mars 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi valgte Meglerhuset Sædberg på grunn av deres seriøsitet og lange erfaring. Vi har også benyttet Meglerhuset før og kommer til å gjøre det igjen. For oss er det viktig at alt håndteres på en profesjonell måte, det er tross alt snakk om flere millioner kroner. MS er bunn solide og gjennomført seriøse og de følger opp kjøp og salg til beste for alle parter. Skulle vi velge igjen ville vi valgt Meglerhuset Sædberg".

Referansekunde Peter Mürer - 47 63 62 48 - selger av fritidseiendommen Kystveien 672 i Kristiansand - overtagelse mai 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Da vi tok kontakt med Meglerhuset Sædberg for å selge landstedet vårt, som har vært i familie eie i tre generasjoner, ble vi henvist til megler Christian Forum. Han tok imot oss på en svært imøtekommende måte. Vårt første møte ble avholdt kort tid etter, og derfra og til salget av gjennomført gikk alt "på skinner". Om Christian kan vi si følgende: Han er faglig svært dyktig og gav oss utfyllende og lett forståelige svar på våre spørsmål. Han var god til å planlegge fremdriften og guide oss gjennom prosessen. Han var tillitsskapende og ærlig slik at vi hele tiden følte oss trygge på at salgsprosessen ble grundig ivaretatt. Han var tilgjengelig nesten til enhver tid, og han fulgte raskt opp våre henvendelser. Sist, men ikke minst, ha er rett og slett en hyggelig fyr. Ellers må vi berømme fotografen som Meglerhuset Sædberg benytter til sine oppdrag (KURT ENGEN), for bildene som ble tatt av landstedet vårt, var simpelthen fantastiske - og det skyldes ikke bare at de ble tatt en solskinnsdag. Alt arbeid vedrørende salget ble utført på en profesjonell måte, og stedet vårt ble fort solgt. Alt i alt har vi derfor kun positive erfaringer med Meglerhuset Sædberg og deres megler Christian Forum. Det ble dermed enklere for oss å slå oss til ro med at vår beslutning om å selge en slik eiendom, var riktig".

Referansekunde Sigrun Omre - 41 47 88 09 - selger av enebolig Fjordgata 18 i Lillesand - overtagelse august 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Et gjennom solid og pålitelig firma som var tilgjengelig ved ethvert spørsmål jeg måtte ha som førstegangs selger. Et firma med en realistisk vurdering av salgsobjekter,  noe som viste seg å være lønnsomt . Følelser må her legges til side og fornuften må overta! Firmaet hadde min største tillit i alle avgjørelser og kom med råd og vink som et slikt firma jo skal ☺. Megler G.Sædberg var en person som innbød til troverdighet, ærlighet og oppfyllte de krav som jeg ønsket!! Hadde super fotograf som ikke "pyntet" på sannheten. Dette er et firma som jeg kan anbefale til dere som måtte være i tvil!!!" 

Referansekunde Sigmund Hagen - 90 65 15 46 - selger av leilighet Oddernesveien 31, 2.etg - overtagelse mars 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Gode fagkunnskaper og gode lokalkunnskaper. Grundige undersøkelser av eiendommen. Meget gode inputs om hvordan objektet skulle rigges før visning. God oppfølging. Meget bra prognose på pris. Alltid tilgjengelig på telefon og svar på alle relevante spørsmål. Meget bra informasjon/beskrivelse av salgsobjektet med bilder/beskrivelse/info om skole,butikk etc. Meget grundig gjennomgang av kontraktsgjennomgang. En god bolighåndbok med gode tips om nedvask, flytting og andre relevante spørsmål."

refeansekunde Reidun Dyhr-Nilsen - 41 69 83 69 - selger av rekkehus i Epleveien 127 på Hånes - solgt januar 2014. Stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "I en tid da eiendomssalget til dels stangnerte i vår landsdel opplevde jeg et samarbeid med eiendomsmegler Christian Forum som gav meg trygghet i forhold til at salget av nettopp min bolig ble ivaretatt. Hvordan huset skulle fremstå i media, hvilke bilder og tekst som skulle brukes, ble diskutert og besluttet sammen med meg. Her kom betydningen av eiendomsmegler erfaring og tanker om fremtiden innen boligmarkedet meget godt med. At det var en samlet stab hos Sædberg som samarbeidet om å selge også min bolig ble tydelig gjennom dette. Det gjorde at jeg ble beroliget og trodde på at selv om markedet ikke var på sitt beste så ville mitt hus bli solgt. En ukuelig optimistisk, dog ikke urealistisk, eiendomsmegler var av betydning i denne situasjonen. Jeg opplevde å være en aktiv part i salget av egen bolig og i en tid hvor fortvilelsen godt kunne ta over, gjorde eiendomsmeglers realistiske optimisme at tiden med salget ble en god periode. Ryddighet når det gjelder oppgjør kan også gjerne påpekes som veldig god. Jeg vil gjerne anbefale Meglerhuset Sædberg". 

 

De 7 verdiene våre: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - Entusiasme
 • «Jeg er din faste kontaktperson gjennom hele salgsprosessen»
  Kundeløfte #5
  Tor Even Kristensen
  Tor Even Kristensen

  Tlf:
  48 25 20 12

 • «Når overtagelsen er i boks sørger vi for at oppgjøret blir utført raskt og nøyaktig»
  Kundeløfte #6
  Kristin Hempel
  Kristin Hempel

  Tlf:
  48 14 58 69

 • «Raske og sikre oppgjør gir fornøyde kunder»
  Kundeløfte #7
  Alf E. Spaun
  Alf E. Spaun

  Tlf:
  99 24 36 95

 • «Vi gir deg vennlige, profesjonelle råd om alt du lurer på»
  Kundeløfte #8
  Renate Stensland
  Renate Stensland

  Tlf:
  38 17 89 00

 • «Vi sørger for at du får den rette hjelpen»
  Kundeløfte #9
  Karianne Lorentzen
  Karianne Lorentzen

  Tlf:
  38 17 89 00