• «Velger du meg til å selge boligen din, er det jeg som selger boligen din»
  Kundeløfte #1
  Åse Sædberg
  Åse Sædberg

  Tlf:
  90 68 84 94

 • «For å være sikker på at alt er på stell, er din megler tilstede på overtagelsen»
  Kundeløfte #2
  Inger Sædberg Birkenes
  Inger Sædberg Birkenes

  Tlf:
  90 84 17 77

 • «Når du velger oss får du mer enn 50 års erfaring med på kjøpet»
  Kundeløfte #3
  Gustav J. Sædberg
  Gustav J. Sædberg

  Tlf:
  90 78 49 91

 • «Vi garanterer høy kvalitet på salgsverktøy og profesjonelle visninger»
  Kundeløfte #4
  Christian Forum
  Christian Forum

  Tlf:
  91 63 98 63

 • «Når store verdier er involvert, er ryddighet og profesjonalitet en selvfølge»
  Kundeløfte #10
  May Kristin Enevoldsen
  May Kristin Enevoldsen

  Tlf:
  97080101

Referanser
Denne siden vil bli jevnlig oppdatert med fornøyde kunder som har solgt bolig eller fritidseiendom gjennom vårt firma.
False

Referanser

Denne siden vil bli jevnlig oppdatert med fornøyde kunder som har solgt bolig eller fritidseiendom gjennom vårt firma.

 

Dette vil vi gjøre slik at andre potensielle selgere gjerne kan kontakte våre referansekunder for å høre om tilfredshet på våre meglertjenester. Her er en liste med noen av våre mange fornøyde kunder - både kjøpere og selgere - som gjerne kan kontaktes da deres mobilnummer er oppgitt på hver enkelt kunde. Dette er avklart med referansene.

 

Referansekunde Bertel Humlen - mobil 92 80 52 84 - selger av hytten "Kleven" ved Ulvøysund i Lillesand. Megler Tor Even Kristensen. Solgt med overtagelse september 2017. Tilbakemelding fra eier: "Jeg takker så meget for profesjonell og god veiledning fra deg i forkant av, og under hele modningsprosessen rundt salget av "Kleven". Jeg var i tvil en stund der, om vi skulle komme i mål...men den der loset du trygt i havn!. Tankene vil nok vandre nedover til dine trakter igjen når den tid kommer - badeanleggene i Oslofjorden kan nok ikke hamle opp med de varme svabergene og det friske havet på Sørlandet, så blir savnet for stort etter Agder igjen så vet jeg jo hvor kontoret ditt er!"

 

Referansekunde June Margareth Jacobsen Steen - mobil 93 43 93 50- selger av vertikaltdelt bolig i Myrbakken 7 E i Vågsbygd. Solgt med overtagelse september 2017. Megler Tor Even Kristensen. Tilbakemelding fra selger: "Da det ble aktuelt for meg å selge boligen min sjekket jeg markedet for eiendomsmeglere i distriktet. Flere venner og kjente anbefalte Meglerhuset Sædberg. Eiendomsmegler Tor Even Kristensen ble min megler og han fremstår som kunnskapsrik, profesjonell og engasjert. Etter å ha sammenlignet priser fremstor Sædberg som svært konkurransedyktige, som åpent og ærlig - og gav et oppriktig bilde av den totale kostnaden av hele salget. Det tok tid å selge min bolig, men jeg ble hele tiden holdt oppdatert, kunne henvende meg når som helst, fikk gode råd om hva som var hensiktsmessig å gjøre med boligen før salg. Sædberg samareider med en dyktig fotograf og takstmann som utførte jobben sin på en god måte. Jeg vil gjerne anbefale Tor Even Kristensen". 

 

Referansekunde Ingrid M. Wiksen Næser - mobil 98 43 39 20 - selger av en 3-roms selveierleilighet med garasje i Henrik Wergelandsgate 88. Overtagelse oktober 2017. Megler var Inger Sædberg Birkenes. Selgers tilbakemelding: "Tusen takk Inger. Jeg er veldig fornøyd. Tusen takk for veldig god veiledning, god service, flott hjelp med slag og overtakelse av boligen min". 

 

Referansekunde Jan Martin Kaarigstad - mobil 95 21 41 01 - selger av enebolig Sødalsveien 32 - solgt med overtagelse september 2017. Megler Åse Sædberg. Selgers tilbakemelding: "Ettersom flere familiemedlemmer gjennom årene har brukt Meglerhuset Sædberg ved salg av eiendom, var det et naturlig valg da vi skulle selge huset til vår tante. Også denne gangen var vi godt fornøyd med både salgsprosess og resultat. Jeg la spesielt merke til den grundighet og engasjement som ble lagt til grunn ved gjennomføring av oppdraget. Både megler og meglerfirma får min beste anbefaling". 

 

Referansekunde Kari Vennesland - mobil 95 85 30 65 - selger av enebolig Graslijordet 35 i Vennesla - solgt med overtagelse i slutten av mars 2017. Megler Christian Forum. Selgers kommentarer: "Min bror solgte leiligheten sin gjennom Meglerhuset Sædberg i 2015 og vi var i den forbindelse veldig fornøyd med megleren Christian Forum og Meglerhuset Sædberg. Det var derfor helt naturlig å ta kontakt med samme megler ved salg av barndomshjemmet og familiehytta i Vennesla i år. Jeg har vært veldig fornøyd med alt. Christian følger selger godt opp og holdt meg oppdatert på utviklingen, tok kontakt hvis det var noe og var alltid behjelpelig og tilgjengelig. Megler og meglerfirma får min beste anbefaling".

 

Referansekunde Morten Mosberg - 90 15 16 10 - selger (arving) vedr. salg av 3-roms andelsleilighet i Doktorgården (Lundeveien 110) i Søgne. Solgt med overtagelse august 2017. Megler var Christian Forum. Tilbakemelding fra kunden: "Ifbm. salg av leiligheten etter min mor brukte vi Meglerhuset Sædberg v/Christian Forum som eiendomsmegler. I tillegg til å ordne alt rundt salget av leiligheten inklusive skifte innad i familien før salget,  opplevde vi også at megleren ved sin kompetanse og erfaring i et relativt rolig marked klarte å få potensielle kjøpere på banen utover hva vi hadde forventet. Vi er meget fornøyd med jobben Sædberg gjorde for oss. Stikkord for kundeopplevelsen er kunnskap, erfaring, vennlighet og profesjonalisme. Jeg kan varmt anbefale andre å benytte Meglerhuset Sædberg".

 

Referansekunde Atle Røisland - mobil 95 88 33 39 - selger av 3-roms selveierleilighet Fidjeåsen 88 - solgt med overtagelse september 2017. Megler: Gustav Sædberg. Tilbakemelding fra kunden: "Min opplevelse med Meglerhuset Sædberg og Gustav har vært som en dans på roser. Jeg ble møtt med trygghet, gode råd og profesjonalitet i alle ledd, fra før leiligheten skulle ut i markedet og frem til overtagelse til ny eier. Jeg kan varmt anbefale Meglerhuset Sædberg til andre som skal ut i markedet".

 

Referansekunde Arild Vindi - mobil 90 96 55 01 - selger av hytte Mæbø på Justøya i Lillesand sammen med søsken - solgt med overtagelse juli 2017. Megler: Gustav Sædberg. Stikkord fra kunden: "Etter lang og vanskelig avveining bestemte vi oss for å selge familiehytta vår. Firma Sædberg var et naturlig valg da vi kjente til dette fra før, og spesielt Gustav Sædberg. Vi erfarte fort at dette var et riktig valg. Vi gikk systematisk igjennom alt som måtte til av forberedelser og hva det kostet. Annonsering og visning gikk alt som planlagt. Et par dager før visning hadde vi et tysk par som lenge hadde sett etter ei hytte med sjel, og på visningen, en lørdag, kom 3-4 som alle var interessert. Mandag var hytten solgt. Alt etter det gikk "på skinner" som en erfaren megler gjør det. Oppgjøret til oss tok tid, men det var sommerferie og de statlige myndigheter måtte tildele kjøperne et D-nummer. Dette tok tid, men Gustav Sædberg holdt oss hele tiden underrettet og beklaget sterkt, noe han ikke var herre over. Konklusjonen er at vi varmt anbefaler Gustav Sædberg og Meglerhuset Sædberg. Blir det aktuelt vil vi komme tilbake -garantert". 

 

Referansekunde Christin Østhassel - mobil 91 77 77 40 - selger av enebolig Odderhei Platå 3 - solgt med overtagelse 30. juni 2017. Megler: Tor Even Kristensen. Noen stikkord fra kunden: "Vi brukte Sædberg v/Tor Even i huskjøp og ved salg av vår bolig. Vi er veldig fornøyd med service og oppfølging. Han var tilgjengelig for spørsmål uansett når på døgnet vi sendte mail eller ringte. Han var ryddig, strukturert og profesjonell gjennom begge prosessene og vil anbefale han på det sterkeste". 

 

Referansekunde Carl Preben Høegh - mobil 92 02 62 99 - fullmektig for selger bosatt i USA for salg av fritidseiendommen Homborsundveien 190 - solgt med overtagelse 2. august 2017 ved vår megler Gustav Sædberg. Stikkord fra kunden: "Oppdraget ble gjennomført meget greit for oss, ikke minst pga meglers betydelige hjelp i prosessen og meglers tålmodighet med en klient i USA som det var teknisk vanskelig å kommunisere med. Så mange takk for meglers gode hjelp. Dette gjelder også øvrige kollegaer i firmaet".

 

Referansekunde Stèphane Vildalen - mobil 46 88 27 09 - selger av rekkehus (ut og inn hus) i Freyasdalsveien 48 på Lund - solgt med overtagelse i februar 2017 ved vår megler Tor Even Kristensen: Stikkord fra kunden: "Befaring, takstmann, bilder, visninger og salget skjedde i rask rekkefølge og det var godt koordinert. Megler var meget tilgjengelig, på telefon og mail. Ble godt informert under hele prosessen. Fikk gode råd. Profesjonelt gjennomført fra meglers side. og best av alt - resultatet ble meget bra."

 

Referansekunde Anne Charlotte Olsen - mobil 95 87 45 12 - kjøper av leilighet i Prestvikveien 36 - kjøpt med overtagelse i juli 2016. Noen stikkord fra kjøper og vår megler Inger Sædberg Birkenes: "Jeg vil takke for meget god oppfølging ved kjøp av leiligheten. Du/dere er i en egen divisjon, utrolig behagelig å samarbeide med dere. Og vi storstrives i leiligheten, den innfrir 100%"

 

Referansekunder Tone H. og Paul M. Qvalben - mobil 90 06 58 64 (Tone M. Qvalben) - selgere av enebolgi i Hæstadsvingen i Høvåg - solgt med overtagelse 1. november 2016: Noen stikkord fra kunden om megler og firmaet: "Vi valgte Sædberg for å selge vår bolig i Høvåg pga. anbefalinger fra fornøyde kunder. Tor Even Kristensen ble vår megler. Han var ryddig, pålitelig og lett tilgjengelig i hele salgsprosessen. Vi gir han vår beste anbefaling".

 

Referansekunde Wenche Rosenløw - mobil 41 63 25 17 - selger av enebolig i Rådhusgt. 69 i Kvadraturen - med overtagelse i slutten av august 2016. Her er noen stikkord fra kunden og Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Inger Sædberg Birkenes: "Jeg vil bemerke at dere er faglig dyktige, til å stole på og kjenner deres yrke. At megler er med på visning og overtagelse, og at kontraktsmøtet blir grundig gjennomført er viktig for meg".

 

Referansekunde Charlotte Romuld Håversen - mobil 90 68 87 61 - selger av 3-roms andelsleilighet Egshaugen 1, 4.etg. med overtagelse september 2016. Noen stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Gustav Sædberg: "Jeg er svært fornøyd med Meglerhuset Sædberg. Det har vært svært profesjelt fra første kontakt til leiligheten ble solgt. Gustav var meget dyktig på visning som bidro til raskt salg av leiligheten - til en pris jeg er fornøyd med. Jeg vil anbefale han og Meglerhuset Sædberg på det varmeste".

 

Referansekunde Hans Petter Haugen - mobil 90 74 79 08 - solgte sin mors hus i Grønnehaven 4 med overtagelse juni 2016. Noen stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Gustav Sædberg: "Har hatt en runde med annen "leverandør" og virkelig opplevd forskjell på kvalitet. Full pott fra vår side på jobben megler har gjort og oppfølging/info underveis. En ting er å være fornøyd med prisen - men trygghet fra start, til pengene er på konto. MEGET fornøyd med Meglerhuset Sædberg og megler som virkelig seriøs representant for meglerbransjen".

 

Referansekunder Thor Håversen - mobil 93 42 48 76 - selger av tomannsbolig i Marviksveien 55 A på Lund. Solgt våren 2016. Noen stikkord fra kunden om eiendomsmegler Tor Even Kristensen: "Vi brukte Tor Even Kristensen som megler. Han er ryddig, nøye og kan sitt fag fra A til Å. I en slik prosess er tilgjengelighet et nøkkelord. Han har besvart alle våre henvendelser raskt og på en profesjonell måte. Har vi ikke fått tak i han på telefon, så ringer han alltid tilbake innen kort tid. Han ga oss svært gode råd da vi skulle klargjøre leiligheten for salg. Vi fulgte rådene, og tror at dette bidro til en pris på eiendommen vi er svært godt fornøyd med. Han har en behagelig måte å opptre på, både for oss som selgere, og for de som var interessenter til vår leilighet. Jeg gir han de beste anbefalinger".

 

Referansekunde Jan Helge Lislevand - mobil 46 93 90 31 - selger av vert.delt bolig i Kvernveien 19 B på Skaugo. Solgt med overtagelse i midten av mars 2016. Noen stikkord fra kunden og Meglerhuset Sædberg og eiendomsmegler Gustav Sædberg: "Pålitelig, tilgjengelig, tålmodig, ærlig og profesjonell gjennom hele prosessen".

 

Referansekunde Åse Vangen - mobil 97 01 94 41 - selger av enebolig Linnkjellveien 5 A i Vågsbygd. Solgt med overtagelse i januar 2016. Her er noen stikkord fra kunden om Meglerhuset Sædberg og vår eiendomsmegler Tor Even Kristensen: "Tilgjengelig. Fikk svar på mail og meldinger omtrent uansett når på døgnet vi lurte på noe. Høflig. Ryddig. Fikk forhandlet frem en akseptabel salgssum"

 

Referansekunde Ole Bernt Hübert - mobil 94 15 22 24 - selger (bostyrer på vegne av sine søsken) av bolighus med tilleggstomt i Torridalsveien 62 på Lund. Solgt med overtagelse i slutten av desember 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi har brukt Meglerhuset Sædberg for andre gang i en salgsprosess og er like fornøyd nå som sist. Vi har helt fra første stund følt oss trygge på at salget har vært i gode hender og at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Gustav Sædberg har vært i bransjen lenge og det merker en straks. Han er profesjonell og en veldig behagelig person å forholde seg til. Han er realistisk og holder det han lover. Han hentet også inn spisskompetanse utenfra for å være sikker på at eiendommens potensiale ble maksimalt utnyttet. Tonen mellom han og oss som selgere har vært preget av en god blanding av alvor og humor. Jeg kan på det sterkeste anbefale Gustav Sædberg og Meglerhuset Sædberg til andre." 

 

Referansekunde Siv Johannessen - mobil 45 04 40 05 - selger av en flott 3-roms aksjeleilighet i Agder Alle 4, oppgang C - solgt med overtagelse februar 2016. Sitat fra denne selgeren om Meglerhuset Sædberg og vår megler Tor Even Kristensen: "At har gått fint. Effektivt og ryddig. Har hele tiden hatt god oversikt i salgsprosessen og har fått svar på ting jeg har lurt på".

 

Referansekunde Svein Jordbrudal - mobil 90 64 70 16 - selger av enebolig i Kuholmen på Lund - solgt med overtagelse 1. desember 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Vi ble anbefalt Sædberg gjennom venner som har benyttet meglerhuset ved flere anledninger. Miljøet og stemningen i kontorlokalene i Markens gate er utrolig fin. Når du kommer inn, så møter du et hyggelig, imøtekommende og serviceinnstilt personale som er rause med kaffe! Meglerhuset Sædberg er ikke opptatt av å være størst, men å levere kvalitet i alle ledd. Rådgivningen vi fikk før huset ble lagt ut for salg, var utrolig nyttig og lærerik. Gjennomføringen av salget og oppfølgingen i etterkant var også veldig profesjonell. Åse Sædberg som var vår eiendomsmegler, vil jeg karakterisere som faglig meget dyktig. Hun jobber grundig og profesjonelt, ikke overfladisk, og hun er hele tiden opptatt av hva som er i min interesse som kunde. Hun er svært kunnskapsrik, har lang erfaring og kjenner markedet veldig godt. Som fagperson jatter hun ikke bare med, men gir meg som oppdragsgiver gode råd, noe som var helt avgjørende for å få til et godt resultat da huset vårt ble solgt. Det å selge huset sitt vil for de fleste av oss bety at vi overlater det meste av det vi eier til en megler. Som kunde opplevde jeg at Åse forvaltet våre eierinteresser på en seriøs og skikkelig måte. Hennes rolle under salgsprosessen ga oss en trygghet som gjorde hussalget til en utrolig fin opplevelse. Åse har også et godt humør og en fin humor, noe som fikk "kjemien" til å stemme perfekt. Jeg vil gi Meglerhuset Sædberg, og Åse Sædberg i særdeleshet, mine beste anbefalinger". 

 

Referansekunde Øystein Øvstetun - mobil 47 64 05 37 - selger av andelsleilighet i Koboltveien 22 - solgt med overtagelse i starten av november 2015. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Meglerhuset Sædberg med eiendomsmegler Tor Even Kristensen fremstår som kunnskapsrik, proffesjonell og engasjert. Etter å ha sammenlignet priser fremstår Sædberg som svært konkurransedyktig. Tilbudet fra Sædberg framstod som åpent og ærlig - og gav et oppriktig bilde av den totale kostnaden for hele salget. Min leilighet ble solgt over prisantydning i et eldre borettslag i et dårlig marked. Sædberg samarbeider med en dyktig fotograf og takstmann som utførte jobben sin på en god måte. Jeg vil gjerne anbefale Tor Even Kristensen og kommer til å benytte meg av deres tjenester i fremtiden".

 

Referansekunde Helge Hovland - 90 62 95 48 - selger av hytte ved Kleppevann i Birkenes kommune - solgt med overtagelse i starten av januar 2016. Sitat fra kunden om Meglerhuset Sædberg: "Profesjonelle og seriøse i alle ledd. De lever virkelig opp til de 7 verdiene deres: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - Entusiasme. Vi har benyttet oss av Meglerhuset tidligere, da vi solgte en stor enebolig på Tømmerstø og var aldri i tvil om valget av eiendomsmegler når vi ville selge hytta vår. Nå brukte vi eiendomsmegler Tor Even Kristensen som gjorde en super jobb før, under og etter salget. Hytta ble solgt etter første visning til en pris vi var veldig godt fornøyd med. Hytta ble solgt i desember 2015, med overdragelse 5. januar 2016. Tusen takk til Meglerhuset og Kristensen for vel gjennomført salg. Kan virkelig anbefales".

 

 

De 7 verdiene våre: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - Entusiasme
 • «Jeg er din faste kontaktperson gjennom hele salgsprosessen»
  Kundeløfte #5
  Tor Even Kristensen
  Tor Even Kristensen

  Tlf:
  48 25 20 12

 • «Når overtagelsen er i boks sørger vi for at oppgjøret blir utført raskt og nøyaktig»
  Kundeløfte #6
  Kristin Hempel
  Kristin Hempel

  Tlf:
  48 14 58 69

 • «Raske og sikre oppgjør gir fornøyde kunder»
  Kundeløfte #7
  Alf E. Spaun
  Alf E. Spaun

  Tlf:
  99 24 36 95

 • «Vi gir deg vennlige, profesjonelle råd om alt du lurer på»
  Kundeløfte #8
  Renate Stensland
  Renate Stensland

  Tlf:
  38 17 89 00

 • «Vi sørger for at du får den rette hjelpen»
  Kundeløfte #9
  Karianne Lorentzen
  Karianne Lorentzen

  Tlf:
  38 17 89 00